Verzenden, verzendkosten & retourneren

De verzendkosten zijn € 7,25.
Om de kosten en prijzen laag te houden hanteren wij een minimaal bestelbedrag van 20 euro.

Levertijden:
Bestellingen die voor 14 uur ´s middags betaald zijn worden indien mogelijk binnen 2 dagen na ontvangst van je betaling verzonden.

Wij versturen van maandag tot en met vrijdag. Alle bestellingen die in het weekend geplaatst worden worden op maandag verstuurd.

Het kan voorkomen dat wij bepaalde artikelen niet meer op voorraad hebben. Dit staat meestal ook aangegeven in de webshop. Over het algemeen zijn de producten dan binnen een paar dagen weer leverbaar.

Mocht iets niet meteen leverbaar zijn wat je besteld hebt dan nemen wij altijd even contact op.

Omdat wij begrijpen dat het belangrijk is om te weten wanneer je bestelling daadwerkelijk verzonden is, houden wij je hiervan op de hoogte via e-mail. Als je van ons een notificatie ontvangt dat de bestelling is verzonden, dan krijg je hierbij een track & trace code waarmee je het pakket kun volgen.

Meestal wordt het pakket dan de volgende dag bezorgd door DHL, maar wij dragen voor de tijdsduur van de bezorging van de pakketten geen verantwoordelijkheid.

Ruilen en retourneren

Alhoewel wij ons uiterste best doen om alles in beste kwaliteit te leveren kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je een product wilt ruilen of retourneren.

Elke Europese “particuliere” klant heeft een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen bij aankoop van een product dat “op afstand” via de Ayuhuid is gekocht. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product of de producten door of namens jou.

Indien je een product niet wenst te behouden kunt je dit niet direct “op de post” doen.
Het is van het grootste belang dat je Ayuhuid éérst informeert en hier melding van maakt via het contactformulier met kennisgeving van je naam, het betreffende product en ordernummer. Let op zonder deze informatie kunnen wij geen retouren in behandeling nemen.

Je krijgt dan van ons bericht op welke wijze het product dient te worden geretourneerd.

Indien je van het retourrecht gebruik wenst te maken dien je het product of de producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking aan Ayuhuid te retourneren, conform de door Ayuhuid verstrekte instructies nadat je het retour hebt aangemeld.

Het product of de producten die je retour wilt sturen dienen in ieder geval binnen uiterlijk 14 kalenderdagen vanaf de dag van ontvangst bij ayuhuid.nl retour ontvangen te zijn.

Let op: je draagt zélf de kosten én verantwoording van de retourzending. Wij adviseren je daarom een verzekerde zending met Track & Trace via PostNL te gebruiken voor een betrouwbare verzending

Na goede ontvangst van de producten zullen wij dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst het geld op je rekening terugstorten.